Online cursus informatica

Online cursus informatica

Deze online cursus informatica is ideaal voor tijdens de lessen informatica of ICT op school. Aan de hand van duidelijke theorie, aangename oefeningen, visuele presentaties en verduidelijkende video’s beheersen de leerlingen binnen de kortste tijd elk informatica-onderwerp!
De cursus is zo ontworpen dat leerlingen zelfstandig kunnen werken en de leraar kan optreden als begeleider.

Informaticalessen in de klas

Informaticalessen wordt onderhouden door een team van gedreven informatica-leerkrachten. Zij gebruiken deze informaticacursus al meerdere schooljaren waardoor de inhoud volledig is afgestemd op klasgebruik.
De cursus is een volwaardige vervanging voor de typische handboeken informatica die tijdens de lessen op school gebruikt worden.

Premium School worden?

Voordelen

Deze informaticacursus of “online handboek” biedt tal van voordelen:

R

Leerrijke oefeningen, opdrachten en zelftoetsen

Elk onderdeel is voorzien van oefeningen en opdrachten. Deze kunnen klassikaal of individueel gebruikt worden. Aan de hand van de zelftoetsen kunnen de leerlingen de geziene leerstof grondig inoefenen.

R

Duidelijke video's

Wij streven er naar al onze lessen te voorzien van video’s. Zo kunnen de leerlingen zelfstandig werken en kan u optreden als begeleider. Als voorbeeld kan u een kijkje nemen in het onderdeel fotobewerking! Alles wat met video’s te maken heeft, wordt trouwens weergegeven in het oranje.

R

Steeds up-to-date, geen achterhaalde leerstof!

De online computercursus wordt voortdurend geüpdatet en heeft daardoor als grote voordeel dat de inhoud steeds is afgestemd op de technologie van morgen. Gedaan met leerstof die volledig achterhaald is! Ook de leerlingen zijn zeer tevreden vermits ze geen handboek meer moeten meenemen.

R

Alles online!

Deze cursus kunnen je leerlingen niet vergeten. Alles wordt namelijk mooi online voorgesteld, zodat de cursus van computer of tablet kan gebruikt worden. Papieren afdrukken is dus alvast niet meer nodig, lekker milieuvriendelijk!

R

Oplossingen, toetsen en extra lesmateriaal

Wanneer u als school of andere onderwijsvorm betaalt voor deze cursus, krijgen de leerkrachten toegang tot alle oplossingen van de oefeningen en toetsen die gebaseerd zijn op de leerstof van deze online cursus informatica. Ook krijgen betalende scholen toegang tot extra lesmateriaal.

R

Informaticalessen volgen

Wij brengen u als leerkracht graag op de hoogte wanneer de cursus bijgewerkt wordt. Dit kan via je hier even onze nieuwsbrief voor leerkrachten of door onze Facebook-pagina te liken.

Leerkracht informatica?

Mis niets van onze nieuwe oefeningen, video’s en veel meer dankzij de nieuwsbrief en onze Facebook-pagina!

Stel je vraag!

Iets niet gevonden op onze website? Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag verder.